На 28 март 2023 г. в гр. Хаджидимово се проведе седмата Спортна демонстрация в рамките на проект „Ела и играй 4.0″, EAC-2020-0745, съфинансиран от ЕС, на Спортен клуб „Комак Спорт“. Спортният клуб е част от Образователен комплекс „Цар Симеон Велики“, който включва в себе си Частна детска градина “Росица”, Частно основно училище “Цар Симеон Велики”, Частна гимназия по природни науки и предприемачество “Асен Йорданов” и Център за обучение “Цар Симеон Велики”.

Спортните демонстрации на клуба в гр. Хаджидимово, насърчиха хората от различни възрасти да се занимават редовно със спорт и физически дейности. Водена от опитни треньори, демонстрацията предложи редица дейности, включително упражнения за загрявка, спортна програма за младежи, спортна програма за семейства с деца и за хора на възраст 60+.

Демонстрациите бяха посрещнати с голям ентусиазъм и успех, тъй като участници от всички възрасти се насладиха на динамичните и увлекателни упражнения в програмата. Особено одобрение получиха 3D холограмите, които предлагаха кристално ясни и лесни за следване инструкции, осигурявайки пълноценно преживяване за всички участници.

*Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия. Тази публикация отразява само личните виждания на нейния автор и от Комисията не може да бъде търсена отговорност за използването на съдържащата се в нея информация.